chevronfacebookinstagramlinkedinlogo-kleur minusnotification-closeplussearch-glass twitter

 Janssen Klimaattechniek is al jaren actief in het ontwerpen, produceren, installeren én onderhouden van luchtbehandelingsinstallaties.

Kwaliteit van lucht
De kwaliteit van de lucht in een gebouw is bepalend voor de productiviteit en gezondheid van uw medewerkers. Daarom worden er tegenwoordig steeds strengere eisen gesteld aan de luchtkwaliteit in gebouwen. Om deze luchtkwaliteit te waarborgen is een luchtbehandelingsinstallatie onmisbaar. Een luchtbehandelingsinstallatie behandelt namelijk letterlijk de lucht en reinigt deze.

Installatie en meer
Naast het installeren van nieuwe luchttechnische installaties in nieuwe gebouwen, worden we ook steeds vaker gevraagd om een check-up van het klimaatsysteem. We controleren de lucht dan op bacteriën en schimmels, relatieve vochtigheid en temperatuur. Op basis van ons advies kan de klimaatinstallatie geoptimaliseerd worden, zodat de luchtkwaliteit voldoet aan de wensen.

Volop mogelijkheden
Een luchtbehandelingsinstallatie kan de lucht op verschillende manieren behandelen. Zo kunnen onze luchtbehandelingsinstallaties de lucht bevochtigen, ontvochtigen, koelen, verwarmen en zuiveren. De verschillende toepassingen zijn afzonderlijk of juist in combinatie met elkaar mogelijk.

Van ontwerp tot installatie
Wij weten dat elke ruimte anders is, daarom leveren wij op maat gemaakte luchtbehandelingsinstallaties. Dit doen wij door de luchtbehandelingsinstallaties zelf te ontwerpen en te installeren. De luchtbehandelingsinstallatie wordt vervolgens door onze ervaren medewerkers geïnstalleerd en onderhouden.

 

Wij staan voor je klaar!
Ons team van projectleiders, tekenaars en monteurs helpen je graag.