chevronfacebookinstagramlinkedinlogo-kleur minusnotification-closeplussearch-glass twitter

‘Janssen Klimaattechniek levert en installeert klimaatsystemen in Utiliteitsgebouwen in de Benelux en Duitsland.”

Een gezond werkklimaat

Voor onze opdrachtgevers staat Janssen Klimaattechniek voor een gezond binnenklimaat. Voor onze werknemers staat Janssen voor een gezond werkklimaat. Onze platte en informele organisatie biedt iedere werknemer volop kansen om met ons mee te groeien.  Onze bedrijfscultuur is informeel, nieuwsgierig, ambitieus, competitief en een tikkeltje eigenwijs.

Coaching on the job

Ons team is heel divers. Van senior installateurs tot de nieuwkomers, net van school. We zorgen ervoor dat de jonge installateurs altijd gecoacht worden door onze doorgewinterde professionals. We hebben ook te maken met hectiek, het ene project is het andere niet. Per project kijken wie het beste bij een project past. De een is beter geschikt voor ruwbouw, de ander is meer van het “schone werk”. Zo zetten we ieders talenten en voorkeuren optimaal in.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen werken wij veel met mensen met een beperking om zo ook iets terug te doen voor de maatschappij. De combinatie van vakmanschap en het werken met zeer gemotiveerde medewerkers zorgt er voor dat wij altijd een topproduct kunnen leveren. Onze medewerkers maken hét verschil, voor en met de klanten. Hierbij gaan we uit van open, bescheiden en daadkrachtig optreden.