chevronfacebookinstagramlinkedinlogo-kleur minusnotification-closeplussearch-glass twitter

De Kwekerij Utrecht

Projectgegevens

Projectnaam:
De Kwekerij

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
Schouten Techniek

Marktsegment:
Nieuwbouw

De Kwekerij in Utrecht; een nieuwbouwproject waar 6 woontorens met 244 appartementen worden gerealiseerd. Een duurzaam project waar wij onze bijdrage aan mochten leveren in opdracht van Schouten Techniek.

 

Wij hebben bij deze zes gelijke torens de toevoer- en retourkanalen in de woningen en algemene ruimtes geleverd en gemonteerd. Op het dak van elke toren hebben we luchtbehandelingskasten geplaatst. Vanuit hier wordt de toevoer- en retourlucht via de schachten naar en van de woningen getransporteerd. Eerst via de rechthoekige kanalen op het dak en daarna via het ronde kanaalwerk richting de woningen. In de schachtkanalen hebben wij de benodigde appendages geleverd en gemonteerd. De toevoer- en retourvoorzieningen van deze kanalen takken voor de lifthallen op de verdieping af, hierin hebben wij ook de benodigde rozetten en appendages opgenomen.

Op de begane grond van de torens bevinden zich de algemene ruimtes. Deze hebben wij voorzien van een aantal WTW-units (wandmodellen), welke middels roosters/rozetten en benodigde appendages de ruimtes ventileren.

Om de montage op de bouw te vergemakkelijken en te versnellen, hebben we gebruik gemaakt van onze prefab-hal. De prefab bestaat uit het fabriceren van de niet standaard t-stukken voor in de schachtkanalen.

Ook hebben wij de gehele luchtbehandelingsinstallatie, inclusief de appartementen en algemene ruimtes luchtzijdig ingeregeld.

east Terug naar het overzicht